Show all

iPhone 8 release ??

Iedereen heeft het er over, de Apple iPhone 8. Hoe gaat de iPhone 8 eruit zien ? wij weten het ook nog niet zeker.. Wij kunnen hebben een indicatie gevonden hoe het toestel er ongeveer uit gaat zijn maar wanneer het toestel uit zou komen is nog niet bekend.

Volledig nieuw design

De iPhone 7 en de iPhone 6 verschillen niet zo veel van elkaar. Maar daar komt verandering in met de iPhone 8. De iPhone komt met een compleet nieuw ontwerp. De iPhone 8 krijgt een glazen achterkant, de reden waarom Apple dat heeft gedaan is omdat de iPhone 8 draadloos kan worden opgeladen. Daarbij komt Apple met een nieuw scherm genaamd: OLED scherm dat houd in dat de voorkant volledig uit scherm bestaat. De schermranden aan de bovenkant en onderkant volledig zullen verdwijnen.

 

Draadloos opladen  ?

Je telefoon opladen zonder kabel, we hebben het allemaal wel is gezien. Dit word de eerste iPhone die het krijgt. Dat is dus een groot verschil. Voor Android toestellen is dit de normaalste zaak van de wereld. Die kunnen het al jaren. Een van de mogelijkheden is dat Apple zich juist inzet om draadloos opladen op langere afstand mogelijk te maken. Zie je het voor je? je komt thuis en je telefoon laad al op. Je zou dus eigenlijk geen Lightning poort meed nodig hebben om je accu op te kunnen laden. Dan is het dus wel mogelijk om muziek te luisteren en opladen tegelijkertijd.

Het nieuwe OLED scherm

Apple en Samsung hebben de handen bij elkaar geslagen om de OLED schermen te produceren op de Apple iPhone 8. deze nieuwe techniek is de opvolger van de LCD displays die Apple nu gebruikt voor de iPhone. Waarom ze hebben gekozen voor dit beeldscherm is omdat het beeldscherm energiezuiniger is, beter buigbaar, en kan mooiere zwarten kleuren/tinten weergeven. Apple is een gesprek aangegaan met een chinees bedrijf genaamd: BOE Technology om extra OLED schermen te kunnen produceren. Of de Apple iPhone 8 dit beeldscherm krijgt is nog niet 100% zeker de kans is vrij groot dat Apple voor dit beeldscherm zou kiezen.

Apple drie nieuwe toestellen dit jaar ?

Het is nog niet zeker wat Apple precies ons gaat brengen in 2017. Zou Apple nog een iPhone 7s en een iPhone 7s+ uitbrengen? of meteen de Apple iPhone 8 ? dat nog onduidelijk. Er zijn nog veel dingen die niet duidelijk zijn over wat Apple nu precies ons gaat brengen in 2017 aankomende herfst horen we zeker meer van Apple over hoe het precies gaat lopen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *