1 uur service

6 maanden garantie

Waterschade onderzoek

No Cure, No Pay


Service en reparaties

Bij Heemstede Telecom kunt u binnenlopen of vooraf een afspraak maken voor reparatie aan uw telefoon en tablet. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor accessoires en toebehoren voor uw apparaten. Wij doen ons uiterste best om uw reparatie binnen 1 tot 1,5 uur te repareren, mocht het benodigde onderdeel niet voorradig zijn proberen wij deze de volgende dag in huis te hebben.
Alle reparaties worden uitgevoerd door een ervaren reparateur gespecialiseerd in telefoons en tablets. Ook kunt u terecht voor reparaties aan uw laptop en computer, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hulp bij verzekering? Geen probleem wij maken een bon of offerte op om bij de verzekering in te dienen.


In en verkoop smartphones en tablets


Bij Heemstede Telecom bieden wij nieuwe en refurbished smartphones en tablets aan. Daarnaast kopen wij uw huidige toestel in, u kunt bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.


Zakelijke klant


Bij Heemstede Telecom bieden wij eveneens service op zakelijk gebied. Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die u kan assisteren op het gebied van smartphones en tablets, neem dan contact met ons op.

.

Contact gegevens:


Binnenweg 62


2101JL Heemstede


023-529 1514


info@heemstedetelecom.nl