1 uur service

6 maanden garantie

Waterschade onderzoek

No Cure, No Pay


Service en reparaties

Bij Heemstede Telecom kunt u binnenlopen of vooraf een afspraak maken voor reparatie aan uw telefoon en tablet. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor accessoires en toebehoren voor uw apparaten. Wij doen ons uiterste best om uw reparatie binnen 1 tot 1,5 uur te repareren, mocht het benodigde onderdeel niet voorradig zijn proberen wij deze de volgende dag in huis te hebben.

Wij zijn een toegewijd team van experts op het gebied van mobiele apparaten, klaar om uw kostbare telefoon te herstellen naar de hoogste standaarden. Wat onderscheidt ons van de rest is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze hoogopgeleide technici hebben uitgebreide ervaring in het repareren van verschillende telefoonmodellen, ongeacht het merk of het probleem. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die snel leegloopt, een defecte camera of een ander probleem, wij zorgen voor een oplossing.

Bij Heemstede Telecom gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen en geavanceerde reparatietechnieken om ervoor te zorgen dat uw telefoon in optimale staat wordt hersteld. We begrijpen dat uw apparaat waardevol voor u is, dus behandelen we het met de grootste zorg en precisie. Naast telefoonreparaties kunnen wij ook uw tablets, iPads en computers repareren. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een langzame prestatie, een virusinfectie of andere technische problemen, wij hebben de expertise om een oplossing te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hulp bij verzekering? Geen probleem wij maken een bon of offerte op om bij de verzekering in te dienen.


In en verkoop smartphones en tablets


Bij Heemstede Telecom bieden wij nieuwe en refurbished smartphones en tablets aan. Daarnaast kopen wij uw huidige toestel in, u kunt bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.


Zakelijke klant


Bij Heemstede Telecom bieden wij eveneens service op zakelijk gebied. Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die u kan assisteren op het gebied van smartphones en tablets, neem dan contact met ons op.

.

Contact gegevens:


Binnenweg 62


2101JL Heemstede


023-529 1514


info@heemstedetelecom.nl