Apple iPhone 6 beeldscherm telefoon repareren ? Zoekt u betrouwbare en betaalbare Apple reparatiecentrum? Wij zijn de Apple specialisten van Hoofddorp en omgeving. Of u nou een particuliere of een zakelijke klant bent, u wilt altijd bereikbaar blijven. Vul online het reparatieformulier in en stuur het toestel op, of plan online een afspraak naar voorkeur. Voor meer vragen neemt u contact op via 023-529 15 14, stuurt u een e-mail naar info@heemstedetelecom.nl . Kies nu voor een Apple iPhone 6 beeldscherm telefoon repareren. Wij van Heemstede Telecom gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven daarom standaard 6 jaar garantie. Daarom bent u verzekerd van een professionele en kwalitatieve service, en bent u altijd weer snel bereikbaar. In meeste gevallen kan uw toestel binnen 60 minuten gerepareerd worden.

Over de Apple iPhone 6 reparatie

De Apple iPhone 6 is de opvolger van de iPhone 6, en werd gepresenteerd op 9 september 2015. Het toestel is ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc, en was verkrijgbaar op 25 september 2015. Het toestel werd tegelijkertijd uitbracht met de Apple iPhone 6S Plus, het grotere model. De iPhone 6S smartphone maakt gebruik van een nieuwe touchscreen-techniek, de 3D-touch. Dankzij deze 3D-touch geeft het display een geheel nieuwe dimensie weer. Ook kun je sneller bepaalde applicaties gebruiken, door het snel-menu. Verder beschikt het toestel over twee keer zoveel werkgeheugen, namelijk 2 GB. Het is voor het eerst mogelijk om 4K te filmen en live-foto’s te schieten. Het toestel is beschikbaar in de kleuren spacegrey, zilver, roségoud en goud. In eerste instantie verscheen de iPhone 6S met 16, 64 of 128 Gb aan geheugencapaciteit, maar nu ook in de 32 GB.

 

Klik op de afbeelding voor prijzen

 

iPhone 6 beeldscherm telefoon repareren

Apple iPhone 6 beeldscherm telefoon repareren

Wij van Heemstede Telecom gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven daarom standaard 6 maanden garantie. Daarom bent u verzekerd van een professionele en kwalitatieve service, en bent u altijd weer snel bereikbaar. In meeste gevallen kan uw toestel binnen 30/60 minuten gerepareerd worden, en is de reparatie klaar terwijl u wacht. Wij bieden de mogelijkheid om de reparatie bij te wonen. Zakelijk uw toestel laten repareren? Dat kan zeer zeker, dit is namelijk onze kracht. Bovendien bieden wij een alles-in-1-oplossing en nemen het hele reparatieproces voor u uit handen. Aangesloten zakelijke klanten kunnen nauw met ons samenwerken en profiteren bovendien van veel voordelen. Neemt u contact op met onze klantenservice. Onze zeer vaardige medewerkers staan u graag vriendelijk te woord. Kies nu voor een Apple iPhone 6 beeldscherm telefoon repareren.

Reparatie

Wij van Heemstede Telecom  weten als geen ander hoe belangrijk uw mobile telefoon voor u is. Vandaar dat wij u op korte termijn willen helpen. De meeste reparaties zullen tussen de 30 en 60 minuten in beslag nemen. Wij werken met en zonder afspraak. Mocht u een afspraak willen maken druk dan op afspraak .