Scherm laten repareren

Heemstede Telecom scherm reparatie? Wij van Heemstede Telecom repareren vrij wel alle scherm van alle toestellen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk u toestel voor u kan zijn. Bereikbaar zijn is voor iedereen belangrijk en willen wij u op korte termijn willen helpen. Wij werken met en zonder afspraak. Mochten wij sommige onderdelen niet hebben zouden wij het kunnen bestellen en zorgen dat wij het de volgende dag in huis kunnen hebben.

over onze service

Ik van Heemstede Telecom draait alles om service. Wij bieden 1 uur service. Wij werken met en zonder afspraak. Mochten wij het scherm niet hebben liggen? Kunnen wij het de volgende dag in huis hebben. Het zou ons helpen als u van te voren een afspraak zou maken voor toestellen die niet vaak voor komen. Dan kunnen wij er voor zorgen dat wij het onderdeel in huis hebben en u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Kies dus nu voor scherm reparatie.

klik op de afbeelding voor de prijzen

Beeldscherm scherm reparatie

Scherm reparatie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk u telefoon of ander toestel voor u kan zijn. Vandaar dat wij werken met alleen originele producten. Mocht het onderdeel niet goed functioneren naar wat u eerst had ervaren voor dat het onderdeel was vervangen kunnen wij dat voor u oplossen. Dan zouden wij het kosteloos voor u kunnen oplossen vandaar dat wij ook 6 maanden garantie geven op het onderdeel wat toe de tijd is vervangen. Wij kijken alleen naar service. Dat is het enige wat telt. Wij zijn aan het werk voor een haal en breng service, in dat geval word het toestel opgehaald, gerepareerd, en weer terug verzonden naar de locatie. In dat geval nemen wij het hele reparatie proces uit uw handen. Hier komen wel 15,00,- kosten aan verbonden voor  het haal en breng proces.

Reparatie

De meeste onderdelen hebben wij op voorraad van AppleSamsungHuawei, Sony, LG enz. Wij werken met en zonder afspraak, mocht u willen dat wij het onderdeel apart voor u houden? Maak dan een afspraak aan op een tijd wanneer het u schikt. Klik dan op Afspraak