Beeldscherm repareren? Ons team van Heemtede Telecom zijn gespecialiseerd in alle producten van Apple. Wij weten als geen ander hoe belangrijk u toestel voor u zou kunnen zijn, in dat geval willen wij de service bieden om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn. Wij werken met uitsluitend alleen originele onderdelen. Vandaar dat wij 6 maanden garantie geven op het onderdeel wat is vervangen. Mocht het onderdeel wat vervangen is niet goed functioneren kunnen wij het kosteloos voor u oplossen. De onderdelen van Apple worden in grote partijen geproduceerd, het zou dus wel is kunnen zijn dat in het onderdeel wat is vervangen een productie fout kan zitten.

reparatie

Ons team is gespecialiseerd in Apple producten vervangen en onderhouden. Batterij, oplaadpunt, scherm enz. Zal niet lang duren om te vervangen. Wij werken met en zonder afspraak. Mocht u zeker er van zijn dat wij het onderdeel in huis hebben? Zou u een afspraak kunnen maken op een tijdstip wanneer het u uit zou komen. Ziet u geen tijd om het toestel langs te brengen of op te sturen? Hebben wij een haal/breng service. In dat geval word het toestel opgehaald, gerepareerd, en weer terug verzonden. Alle prijzen op onze website is inclusief BTW, montage, en 6 maanden garantie. Kies dus nu om uw beeldscherm te laten repareren.

Klik op de afbeelding voor de Prijzen

 

Beeldscherm repareren

Beeldscherm repareren

ons team van Heemstede Telecom is service het enige wat telt. Wij proberen elke dag steeds een beetje beter te worden in de service en dat wij de klant alles willen bieden, dit heeft te maken met de verschillende reparaties en andere verschillende producten die wij in huis hebben. Wij proberen de meeste onderdelen in huis te hebben. Mochten wij het niet in huis hebben zouden we het de volgende dag in huis kunnen hebben.

Reparatie

De meeste onderdelen hebben wij op voorraad van Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG enz. Wij werken met en zonder afspraak, mocht u willen dat wij het onderdeel apart voor u houden? Is dat zeker mogelijk, een afspraak maken duurt 2 minuten van u tuhd Klik dan op Afspraak.