Apple telefoon reparatie? Ons team  van Heemtede Telecom zijn gespecialiseerd in alle producten van Apple. Wij weten als geen ander hoe belangrijk u toestel voor u zou kunnen zijn, in dat geval willen wij de service bieden om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn. Wij werken met uitsluitend alleen originele onderdelen. Vandaar dat wij 6 maanden garantie geven op het onderdeel wat is vervangen. Mocht het onderdeel wat vervangen is niet goed functioneren kunnen wij het kosteloos voor u oplossen. De onderdelen van Apple worden in grote partijen geproduceerd, het zou dus wel is kunnen zijn dat in het onderdeel wat is vervangen een productie fout kan zitten.

Apple telefoon reparatie

Ons team is gespecialiseerd in Apple producten vervangen en onderhouden. Batterij, oplaadpunt, scherm enz. Zal niet lang duren om te vervangen. Wij werken met en zonder afspraak. Mocht u zeker er van zijn dat wij het onderdeel in huis hebben? Zou u een afspraak kunnen maken op een tijdstip wanneer het u uit zou komen. Ziet u geen tijd om het toestel langs te brengen of op te sturen? Hebben wij een haal/breng service. In dat geval word het toestel opgehaald, gerepareerd, en weer terug verzonden. Alle prijzen op onze website is inclusief BTW, montage, en 6 maanden garantie. Kies dus nu voor u Apple telefoon reparatie.

Klik op de afbeelding voor de Apple Prijzen

Apple telefoon reparatie

De service

ons team van Heemstede Telecom is service het enige wat telt. Wij proberen elke dag steeds een  beetje beter te worden. Wij willen blijven groeien in de particulieren en zakelijke markt.

Reparatie

De meeste onderdelen hebben wij op voorraad van AppleSamsungHuawei, Sony, LG enz. Wij werken met en zonder afspraak, mocht u willen dat wij het onderdeel apart voor u houden? Is dat zeker mogelijk, een afspraak maken duurt 2 minuten van u tuhd Klik dan op Afspraak.